Terenska vožnja z Miranom Stanovnikom

Terenska vožnja z Miranom Stanovnikom

19. nov 2014

V sredo, 19. 11., je v Logatcu potekalo poslovno srečanje Kompetenčnega centra za logistiko Logins. Dogodek, ki ga je za predstavnike partnerskih podjetij Kompetenčnega centra Logins kot nosilni partner projekta organiziralo podjetje B&B, d.o.o., je postregel z odličnim motivacijskim predavanjem Mirana Stanovnika, po katerem smo se z izkušenim »puščavskim lisjakom« podali na adrenalinsko terensko vožnjo.


Srečanje, ki so se ga poleg predsvnikov partnerskih podjetij udeležili tudi novinarjih, se je pričelo s pozdravnim nagovorom vodje projekta, mag. Braneta Lotriča, direktorja B&B, d.o.o. in predstavitvijo kompetenčnega centra Logins. Tokratni dogodek smo izkoristili za osvetlitev dejavnosti, ki potekajo na projektu in primerov dobrih praks ter predstavili nekaj novih izobraževanj, za katera se bodo lahko podjetja v partnerstvu odločila.


Sledilo je motivacijsko predavanje Mirana Stanovnika, v katerem smo izvedeli mnogo zanimivostmi s področja organizacijskih in logističnih izzivov izvedbe tekmovanj, kot je Reli Dakar, in pomenom psihične in fizične priprave na najtežje dirkaške preizkušnje. Miran je z nami skozi številne osebne izkušnje delil svoj pogled na življenje, delo, šport, medosebne odnose ter premagovanje poklicnih in zasebnih izzivov. S svojo karizmo in pozitivnim odnosom do sveta nas je vse navdal z optimizmom in energijo.


Po zakuski in prijetnem druženju smo se podali na terensko vožnjo na tankovski poligon Vrhnika. Izkusili smo off road vožnjo po razgibanem terenu z velikimi nakloni in tako doživeli delček izkušenj z ekstremnih dirkaških tekmovanj, ki jih je v svoji dvajsetletni tekmovalni karieri nabral Miran Stanovnik.


Prijetno druženje in navdihujoče predavanje, ki je pustilo izjemno pozitiven vtis, smo dobro izkoristili tudi za mreženje, izmenjavo mnenj in kovanje novih načrtov za nadaljnje sodelovanje v okviru Kompetenčnega centra Logins. Preberite, kaj so o dogodku napisali mediji: Žurnal24.si, Volan.si in si oglejte fotografije.